AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Garage Dhont nu ook officieel Opel garage

Garage Dhont nu ook officieel Opel garage

Algemeen / Gemaakt op vrijdag 31 mei 2024

Garage Dhont is verheugd om aan te kondigen dat hun vestiging in Waregem nu officieel een Opel garage is geworden! Hiermee keren ze terug naar hun roots als Opel dealer en breiden ze hun regio uit van Zuid-Oost-Vlaanderen naar Zuid-West-Vlaanderen. Met deze toevoeging groeien we van drie naar vier officiële Opel vestigingen.

Terug naar de Roots

Oorspronkelijk begonnen als een Opel garage, voelen ze hun trots om opnieuw deel uit te maken van de Opel familie in Waregem. Deze stap versterkt hun positie in de automobielsector en stelt hun in staat om nog beter in te spelen op de behoeften van alle klanten in de regio.

Breed Aanbod en Veelzijdige Diensten

Hoewel ze trots zijn op hun nieuwe status als officiële Opel garage, blijven ze ook een multimerk garage. Dit betekent dat ze  een breed scala aan voertuigen aanbieden, waaronder personenwagens en lichte vrachtwagens in alle uitvoeringen: elektrisch, hybride, benzine en diesel. Daarnaast bieden ze uitgebreide diensten aan voor de aanschaf en het onderhoud van wagens en wagenparken.

Bezoek hun nieuwe Opel vestiging in Waregem en ontdek hun uitgebreide aanbod en de uitstekende service.

Gerelateerd nieuws

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

Algemeen / Gemaakt op maandag 17 juni 2024

TVH Equipment heeft al zijn activiteiten in Waregem gecentraliseerd in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw langs de E17. Dit gebouw, genaamd 'Het Nest', doet qua uiterlijk denken aan het iconische Olympisch stadion van Peking. Het management van TVH Equipment hoopt dat deze nieuwbouw bijdraagt aan verdere groei in de verhuur en verkoop van industriële machines.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Gearcraft

IWZ Gespot: Gearcraft

Algemeen / Gemaakt op woensdag 5 juni 2024

Gearcraft – Vanhoutte is een kleinschalige, familiale KMO met 17 toegewijde medewerkers. Hun missie is het leveren van de hoogste kwaliteit en precisie aan hun klanten, wat perfect wordt samengevat in hun slogan "all around precision". Bij Gearcraft draait alles om nauwkeurigheid.

LEES MEER