Caps
KBC
Axxi
Tentz
Marked

AGENDA

06/02/2020 18u30 : Nieuwjaarsreceptie / Algemene Vergadering bij Matcars
11/02/2020 LunchXposee over brandveiligheid bij bedrijven
10/03/2020 LunchXposee over Futureproof verlonen
28/03/2020 RUN INTO THE ZONE 2020

Vereniging

Recent nieuws

RUN INTO THE ZONE 2020

RUN INTO THE ZONE 2020

Voorstelling / Gemaakt op maandag 13 januari 2020

De 4de editie van Run into the Zone gaat door op zaterdag 28 maart. De inschrijvingen zijn geopend! Via www.runintothezone.be kan u zich inschrijven om mee te lopen. Vanaf 10 personen schrijft u in als groep. Er is ook de mogelijkheid om een zichtbaarheidsformule te bestellen, zo komt uw bedrijf aan de hand van vlaggen en/of strandstoelen bij de bar in de kijker te staan. Deze formule is tevens ideaal om elkaar als team terug te vinden op de aankomst- en vertreklocatie bij Concordia Textiles. 

Dit jaar kan je kiezen tussen een parcours van 3 km, 6 km of 11 km. Dus trek die loopschoenen alvast aan en zorg dat je er klaar voor bent! 

LEES MEER
LunchXposee Future Proof verlonen

LunchXposee Future Proof verlonen

Voorstelling / Gemaakt op maandag 13 januari 2020

Op dinsdag 10 maart vindt een LunchXposee plaats over Future Proof verlonen.
Gezien personeel één van de keydrivers is om succesvol te zijn, is het voeren van een future proof HR-beleid cruciaal.
Deloitte komt toelichten hoe u op een duurzame wijze talent kan aantrekken en motiveren met financiële en niet financiële incentives, zonder de belangen van het bedrijf uit het oog te verliezen.

Het inspelen op  actuele trends en maatschappelijke uitdagingen, waaronder klimaatverandering en mobiliteit, is daarbij een must. Thema’s zoals vergroening van het wagenpark, alternatieve milieuvriendelijke vervoermiddelen zoals bedrijfsfietsen, telewerk, … staan vandaag hoog op de HR-agenda en komen dan ook aan bod. 

 

LEES MEER