AGENDA

25/01/2024 Nieuwjaarsreceptie met Algemene Raad @ CKV
Aanleg steenslag en onderlaag asfalt tweede deel Waregemstraat

Aanleg steenslag en onderlaag asfalt tweede deel Waregemstraat

Algemeen / Gemaakt op donderdag 7 december 2023

Aanleg steenslag en onderlaag asfalt tweede deel Waregemstraat

Deze week brengt de aannemer nog de laatste laag steenslag aan in de Waregemstraat, van einde fase 1 tot Geeststraat. Voor het weekend zorgt hij ervoor dat de opritten bruikbaar zijn.

In de week van 11 december voorzien we de aanleg van de onderlaag asfalt. Dit is afhankelijk van het weer. Bij regen of te felle koude kunnen we geen asfalt leggen.

Bouwverlof in kerstperiode
De week van 18 december zet de aannemer de werf klaar voor het bouwverlof dat start op 22 december. Hij laat de werf toegankelijk, veilig en proper achter zodat je tijdens de kerstvakantie vlot tot de woning geraakt.

Vragen over dit project?
​Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

LEES MEER
Callens wil grenzen verleggen inzake duurzaamheid

Callens wil grenzen verleggen inzake duurzaamheid

Algemeen / Gemaakt op donderdag 7 december 2023

Het Waregemse familiebedrijf Callens presenteerde haar haalbare en modulaire duurzaamheidstechnieken voor de procesindustrie tijdens het eerste EcologiCal-event. Geïnteresseerden uit het hele land verzamelden in de meeting- en eventlocatie Panoramix by Callens om te luisteren naar het exposé van CEO Windy Moerman.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Cebeo

IWZ Gespot: Cebeo

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 30 november 2023

Wij gingen langs bij Cebeo, dé nummer 1 in elektrotechnisch materiaal en oplossingen sinds 1922!  Als marktleider in B2B-distributie bieden ze hoogwaardige materialen en technische diensten voor residentiële, tertiaire en industriële sectoren.

Cebeo maakt deel uit van de Sonepar-familie, wereldleider in elektrotechnisch materiaal en services, die op heden een 45.000 gepassioneerde medewerkers heeft wereldwijd.

Zowel Cebeo alsook de Sonepar- Groep hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit omvat onder andere inspanningen nemen om de ecologische impact te verminderen, waardoor ze kunnen bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

Afsluiten doen ze met een quote:

“Cebeo: Let's energize your future. Together.”

Wil je deel uitmaken van hun team? Ontdek alle openstaande vacatures op https://career.sonepar.com/go/Belgium-NL/5133001/.

#Cebeo #IWZ #EnergiekTeam #Vacatures #elektrotechniek #sonepar #IWZgespot #Bedrijvenpark #bedrijvenparkmanager #duurzaamondernemen #duurzaamheid

LEES MEER
Een inspirerende duik in de wereld van communicatie en AI

Een inspirerende duik in de wereld van communicatie en AI

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 28 november 2023

Throwback naar de benchmarksessie op 20/11/2023

Op maandag 20 november 2023 hebben we bij TVH aan een inspirerende benchmarksessie over communicatie mogen deelnemen, gepresenteerd door Cengiz Hacioglu van Wondermedia.De sessie bood een fascinerende reis in de wereld van Artificial Intelligence (AI).

Cengiz deelde zijn inzichten over verschillende AI-tools, waaronder Chatgpt, Chatbot, bard.google, Zapier, Capcut, lookerstudio, HeyGen, en meer. Het was opmerkelijk om te zien hoe deze tools, bijna op dagelijkse basis, evolueren en groeien. Wat ons het meest verbaasde, was de opkomst van emoties uit deze machines.

"AI TOOK OUR JOB (to a next level)" - waar voor sommigen angst bestaat over het verlies van hun job, opent AI net deuren naar nieuwe mogelijkheden, groei en extra tijd voor andere taken. Van het screenen van sollicitatiebrieven tot het plaatsen van je eigen gezicht in een videofilm, werden we ondergedompeld  in de nieuwste evoluties op dit gebied.

Na de sessie hadden we de gelegenheid om vragen te stellen en waardevolle tips te verzamelen. We willen hierbij TVH, hartelijk danken voor het bieden van een gastvrije locatie en de heerlijke pasta met een glaasje ter afsluiting.

LEES MEER
TVH PLANT 1600 BOMEN OP DAG VAN DE NATUUR

TVH PLANT 1600 BOMEN OP DAG VAN DE NATUUR

Algemeen / Gemaakt op maandag 27 november 2023

Dit is niet de eerste keer dat TVH zijn groene betrokkenheid toont. In 2022 organiseerde het bedrijf al een succesvolle boomplantactie, waarbij het tweede deel van het Waterhoevebos in Sint-Denijs werd aangeplant (7000 m²). Deze initiatieven tonen aan dat TVH blijft inzetten op het bevorderen van biodiversiteit en het versterken van lokale ecosystemen.

GROEN STATEMENT
Anton Theunynck, Sustainability Manager bij TVH, is tevreden: "De recente boomplantdag bij het Beerbos voegt een nieuw hoofdstuk toe aan ons groeiende portfolio van duurzame initiatieven en onderstreept het belang van voortdurende inspanningen voor een groenere toekomst. Met 30 deelnemende medewerkers hebben we vandaag niet alleen bomen geplant, maar ook meer ruimte aan de natuur gegeven."

Dit grootschalige boomplantproject, onderdeel van het bosbeleidsplan van de gemeente Zwevegem, ondersteunt niet alleen lokale doelstellingen maar ook bredere Europese initiatieven. Met de nieuwe bomen op dit terrein draagt TVH bij aan de beoogde 3 miljard extra bomen die volgens de EU-bosstrategie voor 2030 in heel Europa geplant moeten worden.

LEES MEER
Toekomstgericht en efficiënt aan de slag met energie in jouw bedrijf

Toekomstgericht en efficiënt aan de slag met energie in jouw bedrijf

Algemeen / Gemaakt op donderdag 23 november 2023

Inspiratiesessie voor kmo's (30 november, Kortrijk)

In de huidige wereldmarkt, waarin energieprijzen onvoorspelbaar zijn, is het thema ‘energie’ relevanter dan ooit.
Verlaag thuis de temperatuur van je thermostaat en je bespaart eenvoudig op de kosten van je verwarming.
Voor je bedrijf is het een stuk complexer om een efficiënt energiebeleid uit te rollen.
Hoe pak je dit stapsgewijs aan? En welke impact heeft een doordachte energiestrategie op de kostenstructuur, productiviteit, werknemerstevredenheid en het imago van je bedrijf?
Je ontdekt het tijdens deze interactieve sessie.

Leer hoe je een efficiënt energiebeleid uitrolt: do's en don'ts en laat je inspireren door best practices van bedrijven die hier al volop op inzetten. Klaar voor een energieboost om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je nu in.

LEES MEER