Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

11/05/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
29/05/2020 12:00 Opleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel
22/08/2020 RUN INTO THE ZONE 2020
Datum RUN INTO THE ZONE wordt verschoven naar 22 augustus

Datum RUN INTO THE ZONE wordt verschoven naar 22 augustus

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 11 maart 2020

Als organisatie van RUN INTO THE ZONE zien wij ons genoodzaakt het event te verschuiven van zaterdag 28 maart 2020 naar zaterdag 22 augustus 2020.

De bedrijven in Industriezone Waregem Zuid leggen hun werknemers strenge maatregelen op om eventuele besmettingen met het coronavirus tegen te gaan en tevens een eventuele verspreiding ervan in te perken. Dat is belangrijk om hun werking niet in het gedrang te brengen.
Op RUN INTO THE ZONE kunnen wij niet garanderen dat al deze maatregelen zullen kunnen worden nageleefd. De lopers zullen bij de start sowieso dicht bij elkaar staan en of dat met 500 of met 1000 personen is, we kunnen niet alle nodige maatregelen nemen om te garanderen dat eventuele besmettingen niet worden overgedragen.
Uit respect voor de bedrijven waar we door lopen en tevens om alle werknemers van de zone te beschermen hebben we deze, toch wel moeilijke, beslissing genomen.
Bovendien willen we het maken van eventuele onnodige kosten vermijden door niet langer een eventueel verbod van de regering af te wachten.

De inschrijvingen blijven doorlopend open tot de nieuwe datum, tenzij het maximaal aantal deelnemers eerder wordt bereikt. Mensen die reeds waren ingeschreven kunnen gewoon deelnemen op 22 augustus. Zij dienen niets te ondernemen om hun inschrijving te herbevestigen. U vindt meer info via www.runintothezone.be 

 

LEES MEER
LunchXposee Future Proof verlonen

LunchXposee Future Proof verlonen

Voorstelling / Gemaakt op zondag 1 maart 2020

Op dinsdag 10 maart vindt een LunchXposee plaats over Future Proof verlonen.
Gezien personeel één van de keydrivers is om succesvol te zijn, is het voeren van een future proof HR-beleid cruciaal.
Deloitte komt toelichten hoe u op een duurzame wijze talent kan aantrekken en motiveren met financiële en niet financiële incentives, zonder de belangen van het bedrijf uit het oog te verliezen.

Het inspelen op  actuele trends en maatschappelijke uitdagingen, waaronder klimaatverandering en mobiliteit, is daarbij een must. Thema’s zoals vergroening van het wagenpark, alternatieve milieuvriendelijke vervoermiddelen zoals bedrijfsfietsen, telewerk, … staan vandaag hoog op de HR-agenda en komen dan ook aan bod. 

 

LEES MEER
Bereid je samen met collega's voor op RUN INTO THE ZONE met START TO RUN

Bereid je samen met collega's voor op RUN INTO THE ZONE met START TO RUN

Voorstelling / Gemaakt op zaterdag 22 februari 2020

Beste collega van bedrijvenzone Waregem Zuid, heb je loopambities dit jaar? Of neem je deel aan Run into the Zone op 28 maart? TVH helpt je om je conditie op te bouwen via een eigen Start to Run.

Train vanaf 3 maart elke dinsdag om 17 uur mee met onze loopgroep. Motivatie en ondersteuning zijn voorzien in de vorm van Itay Drory, TVH-collega en professionele sporter. Hij ziet erop toe dat de trainingen voor iedereen fun en toegankelijk zijn.

Volgens het Start to Run-principe loop je drie keer per week. Eén keer lopen we samen op de Finse looppiste in TVH Park. Meeting point: het basketbalveld achteraan de groenzone (zie plannetje hierna).

Meedoen? Schrijf je hier in voor 2 maart per mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Graag
tot binnenkort!

LEES MEER
Zwemloop Waregem op 16 mei

Zwemloop Waregem op 16 mei

Voorstelling / Gemaakt op zaterdag 22 februari 2020

Op zaterdag 16 mei vindt de 3e Waregemse Zwemloop plaats. Dit jaar willen we graag de Waregemse bedrijven warm maken om deel te nemen. 
Jong en oud kunnen deelnemen in de jeugd-, volwassen- of duoreeksen. Nieuw dit jaar zijn de duoreeksen, voor degene die enkel willen zwemmen of lopen.
Hierna kan je een overzicht terugvinden van de verschillende reeksen. 
Meer info en inshrijven via www.waregem.be/zwemloop

LEES MEER
Speciaal lidgeldtarief voor STARTERS

Speciaal lidgeldtarief voor STARTERS

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 11 februari 2020

Omdat onze industriezone starters wil steunen geldt er vanaf nu een speciaal tarief voor startende bedrijven.

Starters (tot maximaal 3 jaar na opstartdatum van het bedrijf) kunnen lid zijn bij onze vereniging aan een tarief van 50 EUR per jaar. Zodra zij binnen deze termijn meer dan 3 werknemers hebben of zodra zij 3 jaar bestaan stappen zij over naar het gewone lidgeldtarief. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat starters geen drempel ondervinden om deel te kunnen nemen aan opleidingen en infosessies. Zo kunnen zij tevens kennismaken met andere ondernemers die hen eventueel kunnen ondersteunen bij vragen. 

LEES MEER
Opleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel

Opleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel

Voorstelling / Gemaakt op maandag 10 februari 2020

Een AED (automatische externe defibrillator) , is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een circulatiestilstand als gevolg van hartfalen.
De AED toestellen zijn reeds op vele plaatsen aanwezig, maar heel weinig mensen weten wanneer en hoe ze ze moeten gebruiken. Daardoor dalen de overlevingskansen van eventuele slachtoffers. Wij willen ons bedrijvenpark en de bedrijven hartveiliger maken door op regelmatige basis kortdurende opleidingen aan te bieden voor ALLE werknemers, dit op een tijdstip waardoor zo weinig mogelijk werktijd in beslag wordt genomen en aan een tarief dat voor iedereen toegankelijk is. ALLE werknemers kunnen deze training volgen. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer. 

LEES MEER