AGENDA

Bisy

BISY - Bedrijven Informatie- en Signalisatie sYsteem

Omdat de bewegwijzering op bedrijventerreinen vaak te wensen over laat, ontwikkelden de West-Vlaamse Intercommunale (wvi) en Intercommunale Leiedal het systeem BISY, wat staat voor Bedrijven Informatie- en Signalisatie sYsteem. Het gaat om een vernieuwend en intelligent systeem van bewegwijzering op bedrijventerreinen.

Het systeem beoogt drie grote doelstellingen:
- De dienstverlening aan bedrijven en bezoekers verhogen
- Het beheer van de bedrijventerreinen optimaliseren
- De mobiliteit op en rond de terreinen verbeteren

Het BISY-project wordt mede ondersteund door de Europese Unie (EFRO: Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en de Vlaamse Overheid (VIA: Vlaanderen in Actie en het Agentschap Ondernemen).

https://www.bisy.be/

Recent nieuws

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

Algemeen / Gemaakt op maandag 17 juni 2024

TVH Equipment heeft al zijn activiteiten in Waregem gecentraliseerd in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw langs de E17. Dit gebouw, genaamd 'Het Nest', doet qua uiterlijk denken aan het iconische Olympisch stadion van Peking. Het management van TVH Equipment hoopt dat deze nieuwbouw bijdraagt aan verdere groei in de verhuur en verkoop van industriële machines.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Gearcraft

IWZ Gespot: Gearcraft

Algemeen / Gemaakt op woensdag 5 juni 2024

Gearcraft – Vanhoutte is een kleinschalige, familiale KMO met 17 toegewijde medewerkers. Hun missie is het leveren van de hoogste kwaliteit en precisie aan hun klanten, wat perfect wordt samengevat in hun slogan "all around precision". Bij Gearcraft draait alles om nauwkeurigheid.

LEES MEER