AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie over

Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie over

Algemeen / Gemaakt op maandag 3 juni 2024

Banden De Brabandere, een gevestigde naam in de bandensector met vestigingen in Waregem, Gent, Deinze en Moeskroen, kondigt met trots de overname van Banden Mortier in Ardooie aan, met ingang van 1 juni 2024. Beide bedrijven maken deel uit van de Profile bandengroepering.

Vertrouwde Service, Nieuwe Kracht

Banden Mortier, bekend om zijn hoogwaardige service in Ardooie, blijft opereren onder leiding van Francis Mortier en zijn team. Klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde betrouwbare service die ze gewend zijn.

“Deze overname is een strategische stap voor Banden De Brabandere,” aldus Gauthier De Brabandere. “Door samen te werken met Banden Mortier Ardooie, versterken we onze positie in de regio en kunnen we zowel onze klanten als de klanten van Banden Mortier Ardooie een nog betere service bieden. Dit is een grote stap vooruit in termen van geografische spreiding, expertise en service-aanbod voor beide bedrijven."

Francis Mortier voegt toe: “We zijn verheugd om deel uit te maken van de Banden De Brabandere familie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we dezelfde toewijding en service blijven bieden, met dezelfde vertrouwde gezichten, terwijl we profiteren van de uitgebreide middelen en kennis van Banden De Brabandere.”

Een Belangrijke Mijlpaal

De overname markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en opent de deur naar tal van groeimogelijkheden in de bandensector. Deze samenwerking legt de basis voor een sterkere marktpositie en een nog betere klantbeleving.

Met deze overname blijven wij ons inzetten voor het leveren van uitstekende service en het versterken van onze aanwezigheid in de regio. We kijken uit naar een succesvolle toekomst samen met Banden Mortier en onze gewaardeerde klanten.

Artikel en beeld: Krant van WestVlaanderen

Gerelateerd nieuws

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

Algemeen / Gemaakt op maandag 17 juni 2024

TVH Equipment heeft al zijn activiteiten in Waregem gecentraliseerd in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw langs de E17. Dit gebouw, genaamd 'Het Nest', doet qua uiterlijk denken aan het iconische Olympisch stadion van Peking. Het management van TVH Equipment hoopt dat deze nieuwbouw bijdraagt aan verdere groei in de verhuur en verkoop van industriële machines.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Gearcraft

IWZ Gespot: Gearcraft

Algemeen / Gemaakt op woensdag 5 juni 2024

Gearcraft – Vanhoutte is een kleinschalige, familiale KMO met 17 toegewijde medewerkers. Hun missie is het leveren van de hoogste kwaliteit en precisie aan hun klanten, wat perfect wordt samengevat in hun slogan "all around precision". Bij Gearcraft draait alles om nauwkeurigheid.

LEES MEER