AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Paul Renson blikt terug op een succesvol jaar bij NOA

Paul Renson blikt terug op een succesvol jaar bij NOA

Algemeen / Gemaakt op maandag 8 januari 2024

In de herfst van 2022 opende NOA haar deuren, een opmerkelijk platform waar vernieuwende bedrijven die zich bezighouden met outdoor living, hun onderneming een boost kunnen geven. Dit alles-in-één concept is het brein van de West-Vlaamse visionair Paul Renson, die tevens vergelijkbare initiatieven in het buitenland aan het ontwikkelen is. Na een jaar in bedrijf is de evaluatie van NOA buitengewoon positief.

In november 2022 opende NOA Outdoor Living in Kruisem haar deuren. Hier trekt Renson, samen met een dertigtal kwalitatieve outdoor merken die mee inde boot stapten, alle registers open voor de ultieme buitenbeleving in het inspiratiepark van 30.000 m². Het eerste NOA-jaar leverde mooie momenten en inspirerende events op, maar ook indrukwekkende cijfers.

NOA trok 13.682 professionele en particuliere bezoekers uit de hele wereld aan. Alsof dat nog niet genoeg was, bleek de tevredenheid onder de bezoekers even hoog te zijn. NOA behaalde een indrukwekkende tevredenheidsscore van 9,2 bij de bezoekers van het inspiratiepark.

Het raakt soms vergeten maar NOA is niet alleen een commercieel platform maar ook de place to be voor events op hoog niveau. Over het hele eerste jaar werden maar liefst  110 netwerkevents gehost.

Origineel artikel lees je hier.
Artikel en beeld van Karel Cambien uit Made in West-Vlaanderen.

Gerelateerd nieuws

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

Algemeen / Gemaakt op donderdag 8 februari 2024

Wereldwijde onderdelenspecialist TVH sloeg de handen in elkaar met Zoomlion, een van China's toonaangevende producenten van hoogwerkers. Via dit partnerschap, dat in september 2023 werd overeengekomen, is TVH een belangrijke distributeur geworden van onderdelen voor hoogwerkers van Zoomlion in Europa en Turkije.

LEES MEER
QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 6 februari 2024

Dit jaar zullen acht moedige collega's van TVH Equipment en mateco IT tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, waarbij ze zichzelf fysiek uitdagen, elk minstens 125 km fietsen en fondsen werven voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Geef hen een boost en help hen om het startbedrag bij elkaar te sparen door deel te nemen aan deze quiz!

LEES MEER