Caps
KBC
Axxi
XMarketing
Tentz

AGENDA

29/04/2019 Benchmarkingsessie HR Managers
07/05/2019 12u15 tot 13u45 : LunchXposee over Biodioversiteit en Milieubewustzijn bij bedrijven
TERUG NAAR OVERZICHT
LunchXposee over CYBERSECURITY

LunchXposee over CYBERSECURITY

Voorstelling / Gemaakt op maandag 21 januari 2019

Hij informeert u op dinsdag 12 maart tussen 12u00 en 14u00 wat niet alleen uw ICT maar ook u als zaakvoerder zelf kan doen om uw bedrijf tegen dergelijke misdaad te beschermen.

Deelnemen aan deze LunchXposee kost 16 EUR per persoon. Inschrijving via annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Lokatie : Bedrijvencentrum Regio Waregem, Kalkhoevestraat 1, 8790 WAREGEM

De Heer Bert Bleukx is sinds 2012 (tot heden) verantwoordelijke voor cybersecurity binnen KBC Bank-en verzekeringen België.

Sinds enkele jaren geeft hij naast zijn KBC-activiteiten awareness opleidingen aan medewerkers en managers van ondernemingen waarbij op laagdrempelige wijze inzicht gegeven wordt aan de computer-leek wat hij/zij zèlf kan doen om veiliger met pc en internet om te gaan.

Gerelateerd nieuws

Lascoach binnen uw bedrijf

Lascoach binnen uw bedrijf

Voorstelling / Gemaakt op maandag 5 november 2018

Vaak wordt gezegd  “Zolang het maar vasthangt …”.
Mits het aanleren van enkele basisregels kan het nochtans een stuk vlotter en wordt het minder “gissen en missen”.   Laswerk wordt dan ook veel kwaliteitsvoller.
Het eenvoudige laswerk vergt geen jarenlange opleiding en kan een bedrijf  al een hele stap vooruithelpen in het maken of herstellen van kleine constructies.
De LasCoach kan u hierbij helpen. Pieter Van Nieuwenhove geeft al meer dan 10 jaar les in Lassen-Constructie zowel in dag- als avondonderwijs bij zowel Syntra-West alsook voor Vinto. Daarnaast staat hij in voor opleidingen op maat binnen bedrijven. Hij beschikt over een IWS- diploma (Industrial Welding Specialist) behaald aan het BIL ( Belgisch Instituut voor Lastechniek) waardoor hij lascertificaten kan verstrekken aan geoefende lassers.

LEES MEER
Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 augustus 2018

Bent u reeds op de hoogte van de shuttle die elke dag werknemers vervoert van het station van Waregem naar onze industriezone en terug? Alle werknemers van de zone kunnen gebruik maken van deze dienst! De tickets kan u verkrijgen via een APP die u download via uw Smartphone. De login en de pincode die u nodig heeft om een ticket te bestellen kan u vragen bij uw werkgever. 

Meer info over de stopplaatsen en uren van de shuttle vindt u via deze LINK of via de website www.waregemzuid.be op de pagina SHUTTLE INTO THE ZONE. 

LEES MEER