Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
27/03/2021 RUN INTO THE ZONE 2021
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)
TERUG NAAR OVERZICHT
G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 11 september 2020

De eerste vestiging in het nieuwe concept , gelegen te Uccle (Waterloosesteenweg 959) wordt vandaag geopend !

De inrichting werd volledig opnieuw aangepakt waarbij gedacht werd aan voldoende groen en duurzame, natuurlijke materialen die rust brengen voor de bezoekers.

Naast het interieur, werd ook het assortiment volledig onder de loep genomen en vernieuwd met - naast de traditionele internationale kwaliteitsmerken – een bewuste keuze voor bijkomende Belgische, ultraverse kwaliteitsproducten.  Voor de koffie werd er begrijpelijk een uitzondering gemaakt door te kiezen voor Caffè Vergnano, Italië’s oudste koffiebrander sinds 1882. 
De vernieuwde shop is 24/24 en 7/7 open waardoor iedereen er op elk uur van de dag terecht kan met zijn specifieke nood.
In het project te Uccle loopt tevens een samenwerking met gerenommeerd topfotograaf Zeger Garré die een collectie prachtige zwart-wit foto’s nam om de ruimte een extra artistieke dimensie te geven, met nadruk op lokaliteit om de eigenheid en authenticiteit van de locatie te benadrukken.

Over G&V Energy group
G&V Energy Group is een snelgroeiend en relatief jong Belgisch groeibedrijf met oog voor duurzaamheid, actief op de markt van tankstations. Dankzij strategische overnames van de Esso stations in de regio Brussel-Henegouwen en Vlaanderen in 2012-2013 is de firma uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt. Op vandaag exploiteert G&V meer dan 200 tankstations en 26 shops onder zowel de eigen ‘G&V’ brand, als onder noemer van Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG) en Breakpoint. Een andere belangrijke pijler binnen de groep is de multi brand CAPS Fuel Card met een online platform waarmee klanten hun wagenpark gemakkelijk beheren en de administratie van accijns- en taks aanvragen kunnen beperken. Dankzij de samenwerking met partnernetwerken biedt G&V haar klanten een netwerk van meer dan 2000 tankstations in de Benelux en Frankrijk aan.
Meer info: g-v.be / caps.be / enjoybreakpoint.be

Gerelateerd nieuws

Veilig werken tijdens COVID-19: nieuwe Agoria-tool toont aan hoe ‘coronaproof’ uw bedrijf is

Veilig werken tijdens COVID-19: nieuwe Agoria-tool toont aan hoe ‘coronaproof’ uw bedrijf is

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 24 september 2020

Past uw onderneming nog steeds de juiste afstands- en hygiënemaatregelen toe? Overlegt u met de interne overlegorganen? Krijgen ook bezoekers en aannemers voldoende informatie? Agoria’s nieuwe CIRS-tool (Covid Industry Risk Scan) biedt u een handige houvast om uw bedrijf en alle mensen die er komen maximaal te beschermen tegen de risico's van het coronavirus. Al meer dan 170 bedrijven vulden de scan in. Doe HIER de test voor uw bedrijf!

LEES MEER
Callens geeft zijn visitekaartje af in de Gentse nieuwe dokken

Callens geeft zijn visitekaartje af in de Gentse nieuwe dokken

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 11 september 2020

Callens, gevestigd op IZ Waregem Zuid, faciliteert de warmtedistributie voor Gentse Nieuwe Dokken en dit met toepassing van de nieuwe technologieën. Het duurzame woon- en leefproject ‘De Nieuwe Dokken’ in Gent is een primeur voor België en omstreken. Callens staat energiecoöperatie DuCoop bij om de restwarmte van een nabijgelegen productiebedrijf naar de bewoners van De Nieuwe Dokken te brengen. In totaal zullen meer dan 400 energiezuinige appartementswoningen en commerciële units van de warmte kunnen genieten. Het familiebedrijf Callens, nu in de tweede generatie, is een expert in warmte- en luchttehniek

LEES MEER