Caps

AGENDA

02/07/2022 kafee libertee: Weekendbar op Waregem-Zuid tot 2/7/2022 – achtertuin Vertimac
TERUG NAAR OVERZICHT
TVH ZAMELT 5000 EURO IN VOOR VZW’S

TVH ZAMELT 5000 EURO IN VOOR VZW’S

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 25 januari 2022

TVH ZAMELT 5000 EURO IN VOOR VZW’S

Gerelateerd nieuws

THE HUB BEKROOND TOT PROJECT VAN HET JAAR

THE HUB BEKROOND TOT PROJECT VAN HET JAAR

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 20 mei 2022

The Hub, de nieuwe hoofdzetel van onderdelenspecialist TVH in Waregem, heeft de Facility Award 2022 in de categorie ‘Project of the Year’ gewonnen. Deze award werd gisteren uitgereikt door Belgian Facility Association belfa en bekroont de meest innovatieve facilitaire projecten in België. TVH werd samen met zes andere projecten genomineerd en sleepte uiteindelijk de prestigieuze award in de wacht.

Luc Rasschaert (Director Facilities) nam de award in ontvangst: “Het winnen van deze award is een mooie erkenning voor alle collega’s die betrokken waren bij de bouw van het nieuwe hoofdgebouw ‘The Hub’. We zijn heel fier op wat ons team gerealiseerd heeft. Deze award is een bekroning op het harde werk van de laatste drie jaar en geeft ons een extra boost voor toekomstige projecten.”

NIEUWE HOOFDGEBOUW
The Hub is een gebouw van 13 000 m² en vormt de strakke, lichtrijke en eigentijdse oplossing voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaarde door zijn sterke groei. Bij het ontwerp ervan werd veel aandacht besteed aan comfort, ergonomie en efficiëntie. De talrijke toepassing van CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en ook het veelvuldig gebruik van geluidsabsorberende materialen dragen bij aan het comfort.

TVH EXPERIENCE CENTER
Het paradepaardje is te vinden op de benedenverdieping van het nieuwe hoofdgebouw: het TVH Experience Center. Dit unieke 1500 m² grote bezoekerscentrum dient in de eerste plaats om bezoekers wegwijs te maken in het aanbod, de services, de sfeer en de werkwijze van TVH. Door zijn interactieve karakter is het TVH Experience Center veel meer dan louter een uit zijn voegen gebarsten showroom. Zo kunnen bezoekers zelf een aantal games spelen en hun rijvaardigheid testen met een virtuele heftruck in een magazijn.

TVH won de award en haalde het daarmee van zes andere bedrijven met innovatieve gebouwen, zoals BNP Paribas Fortis, Deskalot, EVS, Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, Parc 51 en het Universitair ziekenhuis Sint-Lukas (UCL).

LEES MEER
Update: Aanleg van 'De Vlecht' in Waregem vanaf 19 april fase 2 !

Update: Aanleg van 'De Vlecht' in Waregem vanaf 19 april fase 2 !

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 12 april 2022

Fase 2 van start op dinsdag 19 april!
Op dinsdag 19 april start de aannemer met fase 2 van de werken aan het op- en afrittencomplex van de Expresweg (N382) met de E17. Het complex wordt in twee fases aangepakt. De zuidelijke kant van het complex, aan de zijde van Anzegem, is eerst aan de beurt. De werken aan deze kant duren tot midden juni.

Hinder voor verkeer na paasvakantie!
Om de werken aan het op- en afrittencomplex uit te voeren, wordt de brug van de Expresweg over de E17 afgesloten voor fietsers en auto’s. Al het verkeer tussen Anzegem en Waregem moet een omleiding volgen. De op- en afrit aan de zuidelijke kant van het complex, richting Gent, worden ook afgesloten.

Hinder voor fietsers:
De fietspaden op de brug van de Expresweg over de E17 worden afgesloten. Fietsers worden in beide richtingen omgeleid via de brug van de Wortegemseweg over de E17.

Hinder voor het openbaar vervoer:
De bussen van lijnen 81 en 85 volgen een omleiding tijdens de werken. Op delijn.be/routeplanner vindt u actuele informatie over de hinder. Automatisch op de hoogte blijven? Op delijn.be/omleidingsnieuwsbrief kan u zich inschrijven op een nieuwsbrief met actuele informatie over uw lijn.

Hinder voor het autoverkeer:
Verkeer van Waregem naar Gent volgt een omleiding via het volgende op- en afrittencomplex op de E17 (Deerlijk, nr. 4).
Verkeer van Anzegem naar Kortrijk of Waregem volgt een omleiding via de Tiegemberg/Kapellestraat (N494) en de Stijn Streuvelsstraat (N36) naar het complex van Deerlijk (nr. 4). Daar rij je ofwel de E17 op richting Kortrijk, ofwel via de Ringlaan (N36) en Kortrijkseweg/Gentseweg (N43) richting Waregem.
Verkeer vanuit Anzegem naar Gent volgt een omleiding via de Anzegemsesteenweg (N494) tot aan de rotonde met de Winston Churchillstraat. Daar volg je de Winston Churchillstraat (N459) tot aan het op- en afrittencomplex van Kruishoutem (nr. 6) om richting Gent te rijden.
Verkeer vanuit Kortrijk naar Waregem volgt een omleiding via de afrit Deerlijk (nr. 4), de Ringlaan (N36) en neemt vervolgens de Gentsesteenweg (N43) naar Waregem.

detail van de omleiding: https://wegenenverkeer.be/werken/aanleg-van-de-vlecht-waregem/actuele-hinder#omleidingen

 

LEES MEER