AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

Algemeen / Gemaakt op donderdag 8 februari 2024

Wereldwijde onderdelenspecialist TVH sloeg de handen in elkaar met Zoomlion, een van China's toonaangevende producenten van hoogwerkers. Via dit partnerschap, dat in september 2023 werd overeengekomen, is TVH een belangrijke distributeur geworden van onderdelen voor hoogwerkers van Zoomlion in Europa en Turkije.

Gedurende de voorbije dertig jaar heeft Zoomlion zich gevestigd als een toonaangevende speler in de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische uitrusting. Via zijn filiaal Zoomlion Intelligent Access Machinery Co. Ltd., kortweg Zoomlion MEWP, specialiseert het bedrijf zich ook in hoogwerkers.

Jason Liu, Global Sales & Marketing Director bij Zoomlion MEWP, merkt op: "Innovatie en ontwikkeling vanuit een klantgericht perspectief liggen aan de basis van alles wat we doen. Maar dit vraagt tijd en middelen en we willen ook nog oplossingen aanbieden om onze klanten op de onderdelenmarkt te ondersteunen. Daarom zijn we blij dat we tot een overeenkomst konden komen met TVH als onderdelendistributeur voor Europa en Turkije.

Concreet betekent dit dat klanten in Europa − met inbegrip van het VK − en Turkije zich ook tot TVH kunnen wenden voor een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor (elektrische) schaarliften van Zoomlion. Dit assortiment omvat chassis- en carrosserieonderdelen, filters, elektrische motoren, hydraulische cilinders, assen, joysticks, elektroventielen, sensoren, stickers en veel meer

Onderdeel van een groter verhaal

Kristof Bolle, Chief Commercial Officer bij TVH, geeft uitleg over het belang van dit partnerschap voor de bredere doelstellingen van TVH als onderdelenleverancier. "We hebben meer dan 20 jaar ervaring als onderdelendistributeur voor alle types hoogwerkers, zoals schaarliften, giekhoogwerkers, spinhoogwerkers en andere. Dit partnerschap met Zoomlion past perfect binnen ons engagement om de beste service te leveren en de marktevolutie bij te blijven. Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Terwijl we al een breed assortiment onderdelen voor schaarliften van Zoomlion aanbieden, werken we hard om ons aanbod continu uit te breiden, met een oog voor andere hoogwerkertypes van Zoomlion, zoals de giekhoogwerkers."
 

Tekst en foto van TVH 

Gerelateerd nieuws

QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 6 februari 2024

Dit jaar zullen acht moedige collega's van TVH Equipment en mateco IT tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, waarbij ze zichzelf fysiek uitdagen, elk minstens 125 km fietsen en fondsen werven voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Geef hen een boost en help hen om het startbedrag bij elkaar te sparen door deel te nemen aan deze quiz!

LEES MEER
TVH INVESTEERT ANDERMAAL IN WAREGEM MET NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM

TVH INVESTEERT ANDERMAAL IN WAREGEM MET NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM

Algemeen / Gemaakt op maandag 29 januari 2024

TVH, de specialist in onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, blijft groeien en investeert in een nieuw distributiecentrum voor zijn logistieke afdeling. De West-Vlaamse multinational zal uitbreiden met 50 000 m², waardoor het distributiecentrum met zijn 30 meter hoogte het grootste van TVH wordt. Doel is om het vanaf 2026 in gebruik te nemen. Deze uitbreiding bevestigt andermaal de verankering in Waregem.

LEES MEER