Caps
KBC
Axxi
XMarketing
Tentz

AGENDA

29/04/2019 Benchmarkingsessie HR Managers
07/05/2019 12u15 tot 13u45 : LunchXposee over Biodioversiteit en Milieubewustzijn bij bedrijven
TERUG NAAR OVERZICHT
Lascoach binnen uw bedrijf

Lascoach binnen uw bedrijf

Voorstelling / Gemaakt op maandag 5 november 2018

Via deze specifieke, op het bedrijf gerichte, opleiding leert men alle essentiële zaken waarmee rekening moet gehouden worden bij het instellen van een laspost (TIG-, halfautomaat- of elektrode-lassen).
Goede instellingen, tips en gebruik van het juiste gereedschap bij een welbepaalde constructie bevordert het realiseren van projecten. Ondersteuning wordt gegeven bij het inoefenen van bepaalde lastechnieken.
Uw voordeel ?
Het personeel blijft in het bedrijf en leert aldus werken op de lasposten van het bedrijf zelf.
De opleiding ter plaatse wordt volledig afgestemd op de noden van het bedrijf en/of per specifieke werknemer. De opleiding wordt gespreid over verscheidene dagen zodat de werknemer niet te lang afwezig is van de werkplek.

Bij interesse kan u contact opnemen met annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Gerelateerd nieuws

LunchXposee over CYBERSECURITY

LunchXposee over CYBERSECURITY

Voorstelling / Gemaakt op maandag 21 januari 2019

Fraudeurs worden alsmaar creatiever, professioneler en ze belagen steeds vaker bedrijven. Zowel eenmanszaken als kleine en grote ondernemingen. Dagelijks zijn er financiële slachtoffers van phishing, malware, factuurfraude, social engineering, enz. Benieuwd om te begrijpen hoe dit werkt zonder enige ICT-kennis nodig te hebben? Bij deze LunchXposee krijgt u aan de hand van praktische voorbeelden een inzicht in hoe kan worden ingebroken in uw IT-systemen maar dan zonder 1 woord technisch jargon te gebruiken. Bert Bleukx heeft 10 jaar praktijkervaring in de stijd tegen cybercriminelen en doorspekt zijn presentatie met tips en valkuilen uit de praktijk.

LEES MEER
Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 augustus 2018

Bent u reeds op de hoogte van de shuttle die elke dag werknemers vervoert van het station van Waregem naar onze industriezone en terug? Alle werknemers van de zone kunnen gebruik maken van deze dienst! De tickets kan u verkrijgen via een APP die u download via uw Smartphone. De login en de pincode die u nodig heeft om een ticket te bestellen kan u vragen bij uw werkgever. 

Meer info over de stopplaatsen en uren van de shuttle vindt u via deze LINK of via de website www.waregemzuid.be op de pagina SHUTTLE INTO THE ZONE. 

LEES MEER