AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Duurzaam waterbeheer op bedrijventerreinen

Duurzaam waterbeheer op bedrijventerreinen

Algemeen / Gemaakt op zondag 26 mei 2024

Droogte en wateroverlast voorkomen zijn 2 van de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst. Wie de handen in elkaar slaat rond duurzaam waterverbruik, boekt een grotere waterwinst en creërt een grotere impact.

Duurzaam waterbeheer is 1 van de belangrijkste basispijlers van onze werking bedrijventerreinen van de toekomst. In deze inspiratiesessie reikt POM Vlaanderen conrete tools en inspirerende casestudies aan over circulair watergebruik. Er staat ook een bezoek aan de Waterwinst belevingscontainer van VITO op de planning.

Ben je benieuwd hoe onze Vlaamse bedrijventerreinen dit aanpakken? Kom dan naar de showcase Water en ervaar de voordelen van waterwinst op bedrijventerreinen. 


Praktisch

Donderdag 13 juni 2024
Locatie: Bluebridge, Wetenschapspark 1, 8400 Oostende
Start 13u00.

Inschrijven is gratis maar moet voor vrijdag 7 juni 2024 via deze link.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met:

Florian Kurti
Project Manager 'Bedrijventerreinen van de Toekomst
E florian.kurti@pomwvl.be
M 0477 75 41 81

Gerelateerd nieuws

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

Algemeen / Gemaakt op maandag 17 juni 2024

TVH Equipment heeft al zijn activiteiten in Waregem gecentraliseerd in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw langs de E17. Dit gebouw, genaamd 'Het Nest', doet qua uiterlijk denken aan het iconische Olympisch stadion van Peking. Het management van TVH Equipment hoopt dat deze nieuwbouw bijdraagt aan verdere groei in de verhuur en verkoop van industriële machines.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Gearcraft

IWZ Gespot: Gearcraft

Algemeen / Gemaakt op woensdag 5 juni 2024

Gearcraft – Vanhoutte is een kleinschalige, familiale KMO met 17 toegewijde medewerkers. Hun missie is het leveren van de hoogste kwaliteit en precisie aan hun klanten, wat perfect wordt samengevat in hun slogan "all around precision". Bij Gearcraft draait alles om nauwkeurigheid.

LEES MEER