AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Callens wil grenzen verleggen inzake duurzaamheid

Callens wil grenzen verleggen inzake duurzaamheid

Algemeen / Gemaakt op donderdag 7 december 2023

Callens voelt de bezorgdheid van industriële bedrijven als het gaat om energiezekerheid en de juiste investeringen voor een klimaatneutrale toekomst. Zowel de regelgeving als de technologieën zijn complex. "Toch ligt in die complexiteit net een grote kans", vindt CEO Windy Moerman. "Ze laat Callens toe om de meest haalbare en betaalbare installaties uit te werken voor elk bedrijf, groot of klein."

Tegen 2030 moeten we 50% minder uitstoten dan in 2020 en tegen 2050 wil de EU klimaatneutraliteit bereiken. Onder de noemer EcologiCal helpt de Callens-groep industriële spelers hun CO2-uitstoot, al dan niet gefaseerd, naar beneden te halen tegen de naderende deadlines.

Op maat oplossingen
“The question is not if, but when”, weet CEO Windy Moerman. “Deze transitie komt men geslaagd door met investeringen door de tijd heen die ruimte laten om flexibel in te spelen op energiebronnen én nieuwe technologieën die de uitstoot verder verlagen.”

“Een ‘one-size-fits-all’-oplossing bestaat niet“, benadrukt Kris Stappers, sales director bij Callens en Optimum by Callens. “Ieders unieke CO2-roadmap en antwoorden op de energieladder zijn daar het bewijs van. We spelen in op de algemene energiestrategie die klanten kiezen of we helpen hen er richting aan geven.”

Bron: Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

Algemeen / Gemaakt op donderdag 8 februari 2024

Wereldwijde onderdelenspecialist TVH sloeg de handen in elkaar met Zoomlion, een van China's toonaangevende producenten van hoogwerkers. Via dit partnerschap, dat in september 2023 werd overeengekomen, is TVH een belangrijke distributeur geworden van onderdelen voor hoogwerkers van Zoomlion in Europa en Turkije.

LEES MEER
QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 6 februari 2024

Dit jaar zullen acht moedige collega's van TVH Equipment en mateco IT tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, waarbij ze zichzelf fysiek uitdagen, elk minstens 125 km fietsen en fondsen werven voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Geef hen een boost en help hen om het startbedrag bij elkaar te sparen door deel te nemen aan deze quiz!

LEES MEER