AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Business Cup by Vandelanotte

Business Cup by Vandelanotte

Algemeen / Gemaakt op woensdag 20 december 2023

De Business Cup by Vandelanotte is een meerdaags padeltoernooi voor bedrijven op negen Arenalclubs in Vlaanderen. Tijdens het event staan sport, plezier en netwerken centraal.

Clubcompetitie

Van eind januari tot midden maart strijden maar liefst 280 bedrijven in drie verschillende regio's voor de ultieme winst. Tijdens deze competitie neem je deel aan een van de open reeksen: professionals of executives.

Meer info vind je hier

Finaledag met netwerkevent


Elk bedrijf ontvangt, ongeacht het resultaat in de voorronde, een uitnodiging voor het regionale netwerkevent tijdens de finaledag op woensdag 13 maart in Arenal Waregem. Je komt er in contact met maar liefst 88 bedrijven uit je regio. Inspirerende keynote speakers trekken de avond op gang. De dag/ het netwerkevent sluit af met een spetterende afterparty.

Inschrijven via deze link.

Gerelateerd nieuws

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

TVH en Zoomlion slaan de handen in elkaar voor de distributie van onderdelen in de EU en Turkije

Algemeen / Gemaakt op donderdag 8 februari 2024

Wereldwijde onderdelenspecialist TVH sloeg de handen in elkaar met Zoomlion, een van China's toonaangevende producenten van hoogwerkers. Via dit partnerschap, dat in september 2023 werd overeengekomen, is TVH een belangrijke distributeur geworden van onderdelen voor hoogwerkers van Zoomlion in Europa en Turkije.

LEES MEER
QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

QUIZ ten voordele van 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 6 februari 2024

Dit jaar zullen acht moedige collega's van TVH Equipment en mateco IT tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, waarbij ze zichzelf fysiek uitdagen, elk minstens 125 km fietsen en fondsen werven voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Geef hen een boost en help hen om het startbedrag bij elkaar te sparen door deel te nemen aan deze quiz!

LEES MEER