Caps
KBC
Axxi
XMarketing
Tentz

AGENDA

21/10/2019 12u15 : LunchXposee over Steunmaatregelen voor innovatieve bedrijven
19/11/2019 18u00 : Ken je buren bij AXIOMA
26/11/2019 12u15 tot 13u45 : LunchXposee over aanwerving van grensarbeiders
TERUG NAAR OVERZICHT
Benchmarkingsessie HR Managers

Benchmarkingsessie HR Managers

Activiteiten / Gemaakt op maandag 1 april 2019

Deze sessie zal doorgaan van 12u15 tot 13u30 in het bedrijvencentrum Regio Waregem, Kalkhoevestraat 1.
Er worden broodjes voorzien.

Inschrijven is verplicht. Deelnemen is gratis. 

Gerelateerd nieuws

Ken je buren bij AXIOMA op dinsdag 19 november om 18u

Ken je buren bij AXIOMA op dinsdag 19 november om 18u

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 10 oktober 2019

Axioma, opgericht in de jaren negentig door Patrix Vanheirreweghe, is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt. Het bedrijf richt zich tot de professionele sectoren: kantoren, scholen, industrie, retail, sport, gezondheidszorg, publieke gebouwen en openbare verlichting. Axioma  is exclusief invoerder van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit, met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting. “Dat assortiment, die topkwaliteit en die exclusieve licenties maken ons tot één van de belangrijkste marktspelers in België en Luxemburg”, aldus CEO Patrix Vanheirreweghe. “Wij zijn lichtspecialisten. Experts dus, met heel wat knowhow. Dat is dan ook onze meerwaarde. We leveren niet alleen producten, maar ook services én vooral, oplossingen voor vraagstukken van bedrijven en overheden. Dat kan gaan over energiebesparing, productiviteit of veiligheid, maar ook over imago of marketing en over installatie- en onderhoudscomfort. Nu meer dan ooit door en met de LED verlichting.”Axioma behoort sinds dit jaar tot de Duitse familiale groep Ridi. Patrix Vanheirreweghe blijft echter, op expliciete vraag van de hoofdaandeelhouder, aan als CEO. 

Op deze Ken je buren krijgt u een rondleiding achter de schermen van dit bedrijf dat een verborgen parel is op onze Industriezone. CEO Patrix Vanheirreweghe vertelt ons met plezier zijn verhaal. Deelnemen aan deze Ken je buren is gratis, inschrijven is verplicht en dit vòòr 12 november via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

LEES MEER
Opleiding: Herkennen en omgaan met te veel stress bij werknemers

Opleiding: Herkennen en omgaan met te veel stress bij werknemers

Activiteiten / Gemaakt op zondag 25 augustus 2019

Dit is een opleiding die zich richt op werkgevers en HR-verantwoordelijken. We horen heel veel over drukte en stress op de werkvloer, maar wanneer wordt dit problematisch voor een werknemer? Eens een werknemer een burn out heeft is het te laat en volgt een lange periode van ziekteverlof die niet wenselijk is voor de werking van het bedrijf. In deze opleiding leert u als werkgever of als HR manager verdoken problemen tijdig te detecteren en er op een vertrouwelijke manier mee om te gaan. Hoe kan je de veerkracht en motivatie van je personeel verhogen en  hoe kan je hen leren omgaan met stress? 

● helpen om verdoken of ontluikende problemen m.b.t psycho-sociaal welzijn (werkdruk, risico
op burn-out, motivatie, talentgericht werken, ...) zichtbaar te maken
● tools geven om daar met vertrouwen mee aan de slag te gaan
● inzicht geven in de oorzaken van stress en drukte
● tools aanbieden om de veerkracht en motivatie van je personeel (en jezelf) te verhogen
● leren omgaan met drukte en stress.

 
 

LEES MEER