Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
TERUG NAAR OVERZICHT
Galana BBQ

Galana BBQ

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 23 september 2021

Om het personeel te bedanken voor hun loyaliteit en harde werk gedurende het laatste jaar organiseerde Galana NV een barbecue.

"Tijdens de pandemie werkten onze medewerkers hard om ervoor te zorgen dat onze klanten hun klanten konden voorzien van onze heerlijke desserts. Bedankt allemaal!"

Gerelateerd nieuws

Opfris bedrijfseerstehulp EHBO (4u) op maandag 29 maart

Opfris bedrijfseerstehulp EHBO (4u) op maandag 29 maart

Activiteiten / Gemaakt op maandag 11 januari 2021

Een ongeval is sneller gebeurd dan je denkt! Binnen deze opleiding verkrijgen uw werknemers een opfrissing van hun EHBO skills. U bent als bedrijf ook verplicht (KB uit 2010) om een aantal personen in dienst te hebben die hulpverlener zijn. Na hun basisopleiding dienen zij jaarlijks een opfrissing van 4 uur te volgen. Enkel zo blijft hun basisattest geldig.

LEES MEER
2 uur durende opleiding reanimatie en gebruik van een AED toestel op 17 november

2 uur durende opleiding reanimatie en gebruik van een AED toestel op 17 november

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 8 september 2020

Een AED (automatische externe defibrillator) , is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een circulatiestilstand als gevolg van hartfalen.
De AED toestellen zijn reeds op vele plaatsen aanwezig, maar heel weinig mensen weten wanneer en hoe ze ze moeten gebruiken. Daardoor dalen de overlevingskansen van eventuele slachtoffers. Wij willen onze industriezone en de bedrijven hartveiliger maken door op regelmatige basis kortdurende opleidingen aan te bieden voor ALLE werknemers. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer. Volgende opleiding gaat op dinsdag 17 november van 12u tot 14u in Waregem. 

LEES MEER