Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

26/10/2017 12u00 tot 13u45 : LunchXposee over Transport via de binnenwateren
14/12/2017 18u00 : Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!
19/02/2018 13u of 17u30 : eerste sessie opleiding preventieadviseur niveau 3
G&V en Infrabel investeren in milieuvriendelijk tanken in havengebied

G&V en Infrabel investeren in milieuvriendelijk tanken in havengebied

Mededelingen / Gemaakt op maandag 16 oktober 2017

Na Zeebrugge en Gent-Zeehaven is er nu ook een nieuwe en openbare tankplaats voor diesellocomotieven in de haven van Antwerpen! Een primeur voor deze haven. Op Rechteroever investeerden onze sponsor brandstoffenbedrijf G&V Energy Group en infrastructuurbeheerder Infrabel in een modern en milieuvriendelijk tankstation waar alle spooroperatoren 7 dagen op 7 en 24u op 24u snel en eenvoudig brandstof kunnen inslaan. Volgend jaar komt er nog een gelijkaardige tankinstallatie op Antwerpen-Linkeroever.

LEES MEER
Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!

Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 12 oktober 2017

Op donderdag 14 december om 18u hebben de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid het restaurant van DAVID SELEN, 'L IMPROVISTE afgehuurd om de ondernemers van Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele en Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk te ontvangen op de hippodroom in Waregem. Begin november opent daar het nieuwe bezoekerscentrum op de 2de verdieping van de tribune van de Hippodroom met de naam ‘Hippo War’. Het nieuwe bezoekerscentrum belicht zowel de rol van het paard als van de Amerikanen in de Eerste Wereldoorlog. Op de 4de verdieping van de tribune is het voortreffelijke restaurant van David Selen gevestigd met een uniek zicht op de renbaan.  U leest het, dit is de uitgelezen locatie voor een ontmoeting tussen de ondernemers van bedrijvenpark Waregem Zuid, Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk en Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele.  Schrijf u in voor een korte rondleiding in de HIPPO.WAR tentoonstelling. Vervolgens worden we ontvangen bij David Selen op de 4de verdieping voor een uitgebreide receptie. 

LEES MEER
LunchXposee over Transport via de binnenwateren

LunchXposee over Transport via de binnenwateren

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 12 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober organiseert het bedrijvenparkmanagement een infosessie over transport via de binnenwateren. Een transportmogelijkheid die tot op heden sterk onderbenut is. 

Hoe gaat dit in zijn werk?  Wat zijn de kostprijzen? Wat zijn de mogelijkheden qua locaties om te lossen? Hoe lang kunnen containers blijven staan? Wat zijn de voordelen en de eventuele nadelen waarmee moet worden rekening gehouden?

Waterwegen en Zeekanaal NV zal een presentatie geven over Seine Schelde Vlaanderen en het commercieel beheer. Voor marktgerichte en prijstechnische vragen zal Dany Eyben van Delcatrans, de exploitant van River Terminal Wielsbeke, een extra toelichting geven.  

 

LEES MEER
Groepsaankoop AED toestellen

Groepsaankoop AED toestellen

Groepsaankoop / Gemaakt op donderdag 12 oktober 2017

Met behulp van de juiste middelen heeft iedereen het in zijn hand om een mensenleven te redden van een persoon met een plotse hartstilstand. Hoewel niet iedereen gered kan worden kan defibrillatie de overlevingskans aanzienlijk verhogen. Een AED geeft een korte elektrische stroomstoot aan het hart waardoor de gewone, elektrische impulsen van het hart weer op gang komen en het zichzelf weer kan reguleren. Het toestel geeft alleen een schok als hij detecteert dat een hart dit nodig heeft. Het apparaat is vol-automatisch en geeft stap voor stap de instructies weer, ook mondeling. Afhankelijk van de taal van de tewerkgestelden bij uw bedrijf kan het toestel ingesteld worden op 3 talen. Defisign AED volautomatisch. Meertalig. inclusief EHBO kit, batterijen, PADS, registratie bij ministerie, AED pictogrammen, 10 jaar garantie : kostprijs voor leden van Bedrijvenpark Waregem Zuid vzw : 995,00 EUR exclusief BTW.

LEES MEER
Opleiding : Basiskennis preventieadviseur niveau 3

Opleiding : Basiskennis preventieadviseur niveau 3

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 12 oktober 2017

Voorjaar 2018 kan je de opleiding BASISKENNIS PREVENTIEADISEUR NIVEAU 3 volgen in het Bedrijvencentrum op ons bedrijvenpark. Je kan kiezen tussen een namiddag- of avondopleiding. Je beschikt na het slagen in het mondeling examen en de paperverdediging over het verplichte attest basiskennis om de functie van preventieadviseur uit te oefenen.Als operationeel leidinggevende snap je de vragen van de interne preventieadviseur en kan je actief meewerken aan het welzijnsbeleid binnen jouw organisatie. Je bent in staat aan de slag te gaan na het volgen van deze cursus omwille van een zeer praktische invalshoek. Kostprijs voor leden Bedrijvenpark Waregem Zuid : 850 €, exclusief BTW. KMO-Portefeuille is mogelijk.

LEES MEER
Grenswerk: een oplossing voor uw vacatures?

Grenswerk: een oplossing voor uw vacatures?

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 10 oktober 2017

De lage werkloosheidscijfers in West-Vlaanderen maken het steeds moeilijker om vacatures ingevuld te krijgen. Heel wat West-Vlaamse bedrijven zetten al jaren Frans(talig)e grenswerkers in op hun werkvloer, met succes. De POM West-Vlaanderen wil grenswerk als mogelijke oplossing voor de krapte op onze arbeidsmarkt blijven promoten, ook en vooral bij kleinere ondernemingen. Bent u dus bedrijfsleider van een kleine KMO (minder dan 50 werknemers) en bezorgt het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures u slapeloze nachten ? Dan kan een kijkje over de (taal)grens misschien wel een oplossing bieden.

LEES MEER