Caps
Keller
OBA
KBC
Axxi

AGENDA

16/03/2017 12u15 LunchXposee CYBERCRIME
25/03/2017 17u00 RUN INTO THE ZONE 6km of 12km
18/04/2017 18u00 EHBO Hulpverlening Bijscholing
26/04/2017 13u30 Opleiding brandbestrijding met kleine blusmiddelen
09/05/2017 12u30 EHBO Hulpverlening Basisopleiding
19/06/2017 18u00 Opleiding Hef- en tiltechnieken
Extra postbus op bedrijvenpark Waregem Zuid - zone Vijverdam

Extra postbus op bedrijvenpark Waregem Zuid - zone Vijverdam

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 17 februari 2017

Onlangs werd een extra postbus geïnstalleerd op Bedrijvenpark Waregem Zuid. De bus kwam er op vraag van enkele ondernemers met een vestiging op de Vijverdamsite. Het parkmanagement vroeg de bus aan bij BPost, na een telling en een goedkeuring door Stad Waregem werd de bus geïnstalleerd op de parkeerstrook aan het bedrijf CRAS, Industrielaan 5. 

De bus wordt elke werkdag om 14u leeg gemaakt. 

LEES MEER
WhatsApp ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Waregem Zuid

WhatsApp ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Waregem Zuid

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 14 februari 2017

Naar aanleiding van een aantal inbraken/inbraakpogingen op het bedrijvenpark heeft vzw Bedrijvenpark Waregem Zuid vorig jaar het initiatief genomen om een WhatsApp groep op te starten waarop verdachte omstandigheden kunnen worden gemeld.
Deze groep dient om de sociale controle op de industriezone te versterken. Zo zijn alle ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van een poging tot inbraak,  een inbraak of verdachte omstandigheden. Het bestaan van de groep wordt nu ook aangekondigd bij alle toegangswegen naar het bedrijvenpark met het bord op de afbeelding. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat deze zone extra is beveiligd. Meer info over de WhatsApp groep vindt u via deze LINK.

LEES MEER
Woensdag 26 april : opleiding brandbestrijding met kleine blusmiddelen

Woensdag 26 april : opleiding brandbestrijding met kleine blusmiddelen

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 14 februari 2017

Brand is een permanent risico, het kan op ieder moment en overal ontstaan.
De strijd tegen brand is een strijd tegen de tijd. Snel en doeltreffend optreden tegen brand is van cruciaal belang. Alleen diegene die in de onmiddellijk omgeving van een incident is, kan hierop een effectief antwoord bieden. Om een beginnende brand op succesvolle wijze te bestrijden vergt dit van iedereen op de werkvloer een gepaste waakzaamheid en enige deskundigheid in het gebruik van kleine blusmiddelen. Op woensdag 26 april van 13u30 tot 16u30 wordt in het kader van Bedrijvenpark Academy een opleiding georganiseerd op Bedrijvenpark Waregem Zuid. 

LEES MEER
Renson pakt uit met opvallende wereldprimeur

Renson pakt uit met opvallende wereldprimeur

Mededelingen / Gemaakt op maandag 13 februari 2017

De eerste virtuele showroom ter wereld is een feit. Het betreft een wereldprimeur. Nanopixel (uit Roeselare)  ontwierp en ontwikkelde “het ding” speciaal voor Renson en gaf het kind ook een naam : de “Experience Box”. Het is een box van 3 bij 2,5 meter waarin klanten in real time alle Renson producten kunnen ontdekken, beleven, kiezen en naar eigen wens configureren. De primeur wordt gelanceerd aan de vooravond van Batibouw.

LEES MEER
LunchXposee over CYBERCRIME bij bedrijven

LunchXposee over CYBERCRIME bij bedrijven

Activiteiten / Gemaakt op woensdag 8 februari 2017

Fraudeurs worden alsmaar creatiever, professioneler en ze belagen steeds vaker bedrijven. Zowel eenmanszaken als kleine en grote ondernemingen. Dagelijks zijn er financiële slachtoffers van phishing, malware, factuurfraude, social engineering, enz. 
Hierbij worden soms geavanceerde technieken gebruikt. Bij deze LunchXposee krijgt u aan de hand van praktische voorbeelden een inzicht in hoe kan worden ingebroken in uw IT-systemen.

Bert Bleuckx, hoofd van het Anti Cybercrime Team van de KBC-groep, informeert u op donderdag 16 maart tussen 12u15 en 13u45 over hoe u uw bedrijf tegen dergelijke misdaad kan beschermen. 

LEES MEER
Ook bedrijven kunnen het behoud van biodiversiteit stimuleren

Ook bedrijven kunnen het behoud van biodiversiteit stimuleren

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 7 februari 2017

Ook op bedrijven met een stuk vrij terrein kunnen bloemweides en -akkers aangelegd worden om de biodiversiteit te verbeteren of in stand te houden. Daarom wordt u de kans geboden om deel te nemen aan een groepsaankkop van zaden ter aanleg van een bloemenweide. 

LEES MEER