Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 12 maart 2021

Wens je een perceel op een bedrijventerrein te kopen? Zoek je eerder naar een beschikbaar bedrijfspand? Of wil je als starter een flexibele bedrijfsruimte huren? bizLocator helpt elke ondernemer gratis op weg naar de meest geschikte ruimte in de gewenste regio.
bizLocator biedt naast een overzicht van zowel winkelpanden, horecazaken, kantoren, loodsen, units in businesscenters en industriegronden ook een extra dienstverlening. Voor vragen rond vestigingsadvies, subsidies, uitbreidingsmogelijkheden van de locatie, noem maar op! Klik hiervoor op het icoontje bij een pand of op de knop 'Neem contact op'
Samen met bizLocator maken we je het gemakkelijker om jouw droomlocatie te vinden.

LEES MEER
Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Voorstelling / Gemaakt op maandag 1 maart 2021

Graag delen wij u het laatste nieuws mee ivm de mobiliteit op en rond onze industriezone :

  • AFRITTENCOMPLEX : De Vlaamse minister van Openbare Werken heeft het investeringsprogramma van 2021 goedgekeurd. De aanvraag omgevingsvergunningen is lopende. Als alles goed verloopt zal de aannemer aangesteld worden tegen het zomerverlof. Fase 1 houdt het gedeelte van het afrittencomplex richting Anzegem in. Zo kan het verkeer daar na 35 dagen reeds wat vlotter verlopen, zodat parallel met de rest van de werken aan het afrittencomplex het kruispunt Belgiek in Deerlijk kan worden heraangelegd. De totale duur van de werken in Waregem zou 6 maanden bedragen . U vindt een interessant filmpje over de werken via deze link : https://wegenenverkeer.be/studies/diverging-diamond-interchange-of-de-vlecht-voor-complex-e17-n382-waregem
LEES MEER
RUN INTO THE ZONE 2020 verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022

RUN INTO THE ZONE 2020 verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022

Mededelingen / Gemaakt op maandag 18 januari 2021

De 4de editie van Run into the Zone werd zoals u ongetwijfeld reeds heeft vernomen verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022. Lopers die reeds waren ingeschreven en hun deelname reeds hadden betaald kregen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Wij hopen de plannen die we hadden voor editie 2020 volledig te kunnen uitvoeren in 2022. Vertrek en aankomst bij Concordia Textiles met een oversteek over de Anzegemseweg naar zone Vijverdam. Uiteraard houden we rekening met aanpassingen die nodig zullen zijn door veranderingen in de situatie, zoals de werken aan het afrittencomplex en omleidingen die daar zullen passeren wegens werken aan het kruispunt 'Den Belgiek' in Deerlijk. 

LEES MEER
Opfris bedrijfseerstehulp EHBO (4u) op maandag 29 maart

Opfris bedrijfseerstehulp EHBO (4u) op maandag 29 maart

Activiteiten / Gemaakt op maandag 11 januari 2021

Een ongeval is sneller gebeurd dan je denkt! Binnen deze opleiding verkrijgen uw werknemers een opfrissing van hun EHBO skills. U bent als bedrijf ook verplicht (KB uit 2010) om een aantal personen in dienst te hebben die hulpverlener zijn. Na hun basisopleiding dienen zij jaarlijks een opfrissing van 4 uur te volgen. Enkel zo blijft hun basisattest geldig.

LEES MEER
Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Voorstelling / Gemaakt op zondag 10 januari 2021

Dagelijks worden we geconfronteerd met branden. Soms enkel met kleine materiële schade, maar vaak ook met desastreuze materiële gevolgen en enorm menselijk leed. Preventie en een goed georganiseerde brandbestrijding zijn dus fundamenteel.
Een nieuw KB bepaalt dat werknemers een opleiding dienen te krijgen zodat zij gepast kunnen reageren op brand of rook door het gebruik van de eerste interventiemiddelen, dat zij op gepaste manier waarschuwen en dat zij de waarschuwings- en alarmsignalen begrijpen.

LEES MEER
Groepsaankoop elektrische laadpalen

Groepsaankoop elektrische laadpalen

Groepsaankoop / Gemaakt op zondag 10 januari 2021

In Vlaanderen rijden ongeveer 3,7 miljoen voertuigen rond, samen goed voor jaarlijks 56,4 miljard kilometer en 16 miljoen ton CO2-uitstoot. Vele bedrijven hebben als  uitdaging om efficiënter en duurzamer met energie om te gaan. Elektrisch rijden past in dat verhaal, want daarmee kan de CO2-uitstoot gevoelig beperkt worden. Daarom bieden wij een groepsaankoop Elektrische laadpalen aan, zo bouwen we aan een netwerk op de zone waarbinnen elektrische wagens van personeel en bezoekers vlot kunnen geladen worden. 

LEES MEER